بسمه تعالی
اگر دانش در ثریا هم باشد مردمانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت
پیامبر اکرم (ص)
مجمع علمی هوافضا پارس یا کمیسیون علمی، یکی از چهار نهاد وابسته به موسسه هوافضا پارس می باشد. این کمیسیون متشکل از سه عضو هیئت مدیره و چهار عضو محقق در عرصه هوافضا است. سابقه تشکیل این کمیسیون به مدتها پیش از آغاز به کار موسسه هوافضا پارس (پارس آیرو ) می رسد که سابقه شرکت در مسابقات کشوری و بین المللی از جمله مسابقات روبوکاپ آسیا و اقیانوسیه ، چندین دوره مسابقات ایران اوپن و مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین دانشگاه صنعتی شریف را در کارنامه خود دارد.
همچنین با توجه به پیشرفت روزافزون صنعت سیستم های پرنده بدون سرنشین (پهپاد) و جهت گیری امور مختلفی همچون نقشه برداری، بازرسی خطوط انتقال نیرو، معادن ، صنعت کشاورزی ، امنیت و در آینده نزدیک امور مربوط به حمل و نقل شهری و ... به استفاده از این تکنولوژی، موسسه هوافضا پارس به عنوان تنها مرجع تخصصی پرنده های بدون سرنشین جنوب شرق کشور و صاحب بزرگترین مرکز تحقیق و توسعه (R&D) این سیستم ها در جنوب ایران ، در راستای تعلیمات و تربیت نسل جوان و نوجوان که آینده سازان این مرز و بوم هستند زیرساخت ها و برنامه های آموزشی جامع ای را ایجاد کرده است.
رسالت مجمع آموزشی و علمی پارس آیرو:
ایجاد زمینه علمی جهت ایجاد اشتغال پایدار و کار آفرینی قشر جوان از طریق انجام خدمات به صرفه و نوین پرواز با پهپاد و استفاده از ظرفیت موجود که بر پایه اقتصاد دانش بنیان نهادینه شده است در راستای رشد اقتصادی میهن عزیزمان مهمترین رسالت ما می باشد چراکه کاربرد پهپاد ها به دلیل صرفه جویی در زمان و کاهش هزینه ها روز به روز در حال افزایش است. همچنین پرورش باور خود اشتغالی و حتی اشتغال زایی در دانشجویان و فارغ التحصیلان مراکز دانشگاهی ، ایجاد نگرش کسب علوم کاربردی جهت تحصیل در دانشگاه و استفاده حداکثری از زمان و فرصت مناسبی که دانشجویان در این سن دارند از جمله موارد مورد تاکید ما است.
همچنین بنا به سابقه و دستاوردهای کسب شده، پیشرفت کنونی موسسه هوافضا پارس نیز مدیون مدیران جوان و علاقمندی است که از همین فرصت های طلایی زمان دانشجویی خود استفاده کرده اند ، به نحوی که امروزه تنها یکی از زیرمجموعه های موسسه هوافضا پارس یعنی واحدصنایع پارس آیرو مفتخر به کسب مقام کارآفرین برتر دانشگاه های علمی کاربردی حوزه استان کرمان شده است.
عناوین کارگاه ها و کلاس های آموزشی:
- کارگاه آموزشی آشنایی با صنعت هواپیماهای بدون سرنشین
- کارگاه آموزشی کاربرد ، فرصت های شغلی و قوانین پهپادهای غیرنظامی
- کلاس های آموزشی فیزیک سیالات و طراحی آیرودینامیک - شاخه هواگردهای بال ثابت
- کلاس های آموزشی فیزیک سیالات و طراحی آیرودینامیک - شاخه هواگردهای بال گرد
- کلاس های آموزشی سیستم های الکترونیک و اویونیک و کنترل و پروگرامینگ هواپیماهای بدون سرنشین
- آزمایشگاه آشنایی با انواع قطعات و ریز سیستم ها کاربردی
- آزمایشگاه تخصصی آشنایی مواد و سازه سیستم های هوایی
- کارگاه های تخصصی ساخت پهپاد آزمایشی (لزوم گذراندن دروس فوق در قالب ترم آموزشی)
- + جلسه مشاوره بهرهمندی از فرصت ها و مدیریت زمان در دوران دانشجویی توسط مشاوران مرکز
برخی از پروژه های آموزشی مرکز:
کارگاه آموزشی کاربرد ، فرصت های شغلی و قوانین پهپادهای غیرنظامی در دانشگاه علمی کاربردی هواپیمایی ماهان
کارگاه های تخصصی ساخت پهپاد فوق سبک آزمایشی در مجتمع آموزش عالی بم