کارگروه صنعت موسسه هوافضا پارس در اسفند ماه سال 1394 به منظور ایجاد بستری مناسب جهت استفاده و بهره وری از پرنده های بدون سرنشین (پهپاد) در زمینه های صنعتی و ترویج فرهنگ استفاده از این تکنولوژی نوین در زمینه های مربوطه همچون کشاورزی، معادن، نقشه برداری، بازرسی خطوط انتقال و... با تصمیم هیئت مدیره و اختصاص بوجه مشخص به عنوان دومین نهاد زیر مجموعه شرکت پارس پهپاد در شعبه کرمان تاسیس شد. در همین راستا با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در جهت تکمیل کادر و اشتغال زایی در استان اقدامات پسندیده ای نیز صورت پذیرفت.
درحال حاضر کارگروه صنعت موسسه هوافضا پارس تنها مرکز رسمی فروش و خدمات فنی پرنده های بدون سرنشین کلاس صنعتی در جنوب شرق کشور با نظارت مستقیم اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران می باشد، نمایندگی انحصاری محصولات کمپانی ZERO TECH کشور چین ، نمایندگی انحصاری کمپانی DualSky و نیز نمایندگی خدمات پس از فروش محصولات dji تنها قسمت کوچکی از کارنامه ی زرین این کارگروه در جنوب شرق کشور می باشد. علاوه بر خدمات واگذاری و فروش سیستم های پروازی صنعتی، این کارگروه در جهت ترویج فرهنگ استفاده از پهپاد ها، افتخار مشارکت و همکاری در پروژه های مربوط به صنعت را نیز دارا بوده و هست به طوری که تنها طی یک سال گذشته این کارگروه به همیاری پیمانکاران موفق به اسکن هوایی بیش از 7 هزار هکتار از اراضی استان های کرمان، هرمزگان و سیستان بلوچستان در قالب نقشه های کاداستر شهری 500/1 و 2000/1، تهیه توپوگرافی معدن و خطوط انتقال شده است.
اسکن سه بعدی با پارامتر فتوگرامتری یک سانتی متر پل خیابان ابوذر کرمان به وسیله تصاویر هوایی پرنده های صنعتی کارگروه صنعت موسسه هوافضا پارس
قسمتی از عکس موزاییک شده از هوتک کرمان جهت تبدیل به نقشه
بخشی از نقشه تهیه شده از شهرستان رابر در استا کرمان توسط پهپاد Matrice600 – این پهپاد در هر پرواز بیش از 40 هکتار را اسکن می کند.
تهیه نقشه DEM طرح توسعه فاز 2 شهری بندرعباس به مساحت 500 هکتار، این منطقه واقع در شمال شهر بندرعباس (شمال آزادراه شهید رجایی) ناحیه ایست بیابانی و صعب العبور با اختلاف ارتفاع 70 متر که تنها راه دسترسی به کل منطقه را پای پیاده میسر می ساخت. با اعلام امادگی کارگروه صنعت موسسه هوافضا پارس این پروژه از طرف اداره کل راه و شهرسازی استان هرمزگان به تیم نقشه برداری هوایی این کارگروه واگذار گشت، کارگروه صنعت موسسه هوافضا پارس تنها با یک فروند پهپاد ماتریس 600 و طی پنج مرحله پرواز ( دو روز اداری ) عملیات اسکن منطقه را به پایان رساندند. به گفته کارشناسان اداره کل راه شهرسازی هرمزگان این پروژه جهت انجام به صورت برداشت زمینی حداقل سه ماه به طول می انجامید.